ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
     

Τι είναι το Κολλαγόνο;


Το Κολλαγόνο είναι μια απλή πρωτεΐνη, που ισοδυναμεί με το ένα τέταρτο της συνολικής πρωτεΐνης που υπάρχει στο σώμα μας. Είναι υπεύθυνο για το σφιχτό δέρμα, την ελαστικότητα, την σωστή υγρασία και την συνεχή ανανέωση των κυττάρων του δέρματος.

Q5-26 Βιολογικά Ενεργό Κολλαγόνο


Από την ηλικία των 25 ετών τα φυσικά αποθέματα κολλαγόνου στον οργανισμό μας μειώνονται σταδιακά. Οι ελεύθερες ρίζες και οι τοξίνες του περιβάλλοντος καταστρέφουν τις ίνες κολλαγόνου και μειώνουν τα επίπεδα χαλκού, βιταμίνης A, C και E στο σώμα μας, πράγμα, που μειώνει ακόμη περισσότερο την παραγωγή κολλαγόνου. Με το πέρασμα του χρόνου το δέρμα μας εμφανίζει ρυτίδες, ξηρότητα, χαλάρωση, θαμπάδα κ.λ.π.

Με την μοριακή δομή του ‘triple helix’, το Q5-26 Colway είναι το μόνο ζωντανό προϊόν κολλαγόνου ίδιο με την ανθρώπινη πρωτεΐνη.

Χάρη στην ειδική επεξεργασία των τριπλών ελίκων η μοριακή δομή του Φυσικού Κολλαγόνου Q5-26 παραμένει ενεργή σε θερμοκρασία δωματίου (από 5 έως 26 βαθμούς).

Q5-26 Μια επαναστατική ανακάλυψη


Οι προσπάθειες, που έγιναν στο παρελθόν να χρησιμοποιηθεί συνθετικό κολλαγόνο και αργότερα κολλαγόνο από βοοειδή, δεν έφερε παρά μέτρια αποτελέσματα.  Αυτό οφειλόταν κυρίως στο γεγονός ότι δεν είχε βρεθεί κολλαγόνο το οποίο να είναι βιολογικά ενεργό και με δομή αμινοξέων πανομοιότυπη με αυτή του ανθρώπινου σώματος, ώστε να είναι συμβατό και πλήρως αξιοποιήσιμο από τον ανθρώπινο οργανισμό.

Η μνημειώδης ανακάλυψη των επιστημόνων του Πανεπιστημίου του Γκντανσκ, να παράγουν Φυσικό Κολλαγόνο από τον ασημένιο κυπρίνο, πλήρως συμβατό με την ανθρώπινη πρωτεϊνη, έκανε μεγάλη αίσθηση στην κοσμετοβιομηχανία και έτσι το 2005 δημιουργείται το Q5-26, το πρώτο καλλυντικό προϊόν παγκοσμίως βασισμένο στο κολλαγόνο από κυπρίνο, μοναδικά αποτελεσματικό, μια πραγματική επανάσταση στην αντιγηραντική προστασία, με εξαιρετικές ιδιότητες αναδόμησης της επιδερμίδας.

Q5-26 Καθαρό και Φυσικό Κολλαγόνο


Το Φυσικό Κολλαγόνο Q5-26 Colway λαμβάνεται από το δέρμα του ασημένιου κυπρίνου, που εκτρέφεται σε φυσικές δεξαμενές και φιλτράρεται μέσα από πρωτεΐνη μεταξιού.

Η παραγωγή του γίνεται με μεθόδους αυστηρά επιστημονικούς και κάτω από καθαρά εργαστηριακό καθεστώς, που εξασφαλίζει πάντα την ίδια σύνθεση, τα ίδια χαρακτηριστικά, την ίδια πάντα σταθερή δομή των αμινοξέων αφήνοντας ανέπαφες τις ίνες κολλαγόνου σε όλες τις φάσεις της παρασκευής του.

Το Q5-26 δεν περιέχει καμία ερεθιστική χρωστική ουσία ή άρωμα, μόνο κολλαγόνο και ελαστίνη σε νερό, με εκχύλισμα cranberry ως συντηρητικό και γαλακτικό οξύ, που φωτίζει και απολεπίζει το δέρμα. Παράγεται σε αποστειρωμένες συνθήκες, που το κρατούν βιολογικά ενεργό, είναι μη αλλεργιογόνο, και έχει δοκιμασθεί και συστήνεται από δερματολόγους.

Colway Κεντρική Διάθεση: Νίκος Ιγνατιάδης Ελ.Βενιζέλου 111 - Ν.Ερυθραία 14671  Τηλ.210-6255717 Fax: 210-6255718

Colway Greece: Nikos Ignatiades El.Venizelou 111 - N.Erythraia 14671  Phone.+30210-6255717 Fax: +30210-6255718


Κατασκευή Ιστοσελίδας direct web