ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Το Φυσικό Κολλαγόνο Colway, ένα προϊόν φαινόμενο για τα παγκόσμια δεδομένα, προσφέρει μία σπάνια επιχειρηματική ευκαιρία, αναζητώντας συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα.

Ζητάμε δυναμικά άτομα να μοιρασθούν τον ενθουσιασμό μας για την καταπληκτική επιστημονική σειρά προϊόντων, που φέρνουν μια αληθινή επανάσταση στον χώρο της αντιγηραντικής προστασίας και να γίνετε κι εσείς μέρος του Ελληνικού δικτύου διανομής του Φυσικού Κολλαγόνου Colway.

Προσφέρουμε μια μοναδική ευκαιρία να χτίσετε την δική σας επιχείρηση στον χώρο της κοσμετολογίας ή να επεκτείνετε την ήδη υπάρχουσα επιχείρησή σας, προσφέροντας στους πελάτες σας προϊόντα υψηλής ποιότητας και απεριόριστη ικανοποίηση.

Δεν μας ενδιαφέρει να επενδύσουμε στις κλασσικές και πολύ συχνά αναποτελεσματικές διαφημιστικές μεθόδους.  Στόχος μας είναι να επενδύσουμε στους συνεργάτες, που θα αποτελέσουν το δίκτυο διανομής των προϊόντων μας, προσφέροντας εκπτώσεις και κίνητρα.

Πιστεύουμε ότι σπάνια συναντά κανείς προϊόντα με την δυναμική, την καινοτομία και το επιστημονικό υπόβαθρο του Φυσικού κολλαγόνου Colway.  Είναι ένα προϊόν, που τηρεί τις υποσχέσεις του και διαθέτει την καλύτερη διαφημιστική υποστήριξη, που υπάρχει και αυτή είναι ο συνεχώς αυξανόμενος αριθμός ενθουσιασμένων πελατών.  

Είμαστε ένα πολύ φιλικό δίκτυο, χωρίς τα μειονεκτήματα παρόμοιων επιχειρήσεων, χωρίς αρχικά έξοδα ένταξης, άδειες και επενδύσεις από μέρους σας.  Απευθυνόμαστε τόσο σε άτομα, που θέλουν έξτρα εισόδημα όσο και σε άτομα, που αποβλέπουν σε υψηλά εισοδήματα και επαγγελματική καταξίωση.

Αν έχετε Σαλόνι ομορφιάς, Σπα, Φαρμακείο, Ιατρείο, Κομμωτήριο, Κατάστημα Καλλυντικών, Φυσικών - Βιολογικών Προϊόντων ...

Αν είσαστε Φαρμακοποιός, Δερματολόγος, Αισθητικός ...

Αν δεν διαθέτετε τίποτα από τα παραπάνω έχετε όμως φιλοδοξία, δυναμισμό, πίστη και όρεξη για δουλειά ...

ΤΟΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

Colway Κεντρική Διάθεση: Νίκος Ιγνατιάδης Ελ.Βενιζέλου 111 - Ν.Ερυθραία 14671  Τηλ.210-6255717 Fax: 210-6255718

Colway Greece: Nikos Ignatiades El.Venizelou 111 - N.Erythraia 14671  Phone.+30210-6255717 Fax: +30210-6255718


Κατασκευή Ιστοσελίδας direct web